Saturday, 28 July 2012

Studio Re-arrangements

During all the experimentation with various forms and materials (see previous posts), I have been re-arranging the studio.  The aim is to concentrate the glass into one end of the studio and open out the space for the benches.

This has meant the expansion of the glass space I created at Christmas time.

 The glass racks have now expanded to fill the wall on one side, with a large illuminated work supported above it.

Of course there is never enough storage, so the other side of the area has been racked with some glass placed and the remainder left for the additional glass and completed panels.

The other end of the studio has had the benches re-arranged (and one has proved to be redundant).  This photo shows two people who have taken the studio over for the weekend to do a variety of work for Summer and Autumn shows.  Also note the high level shelves on the left have been coveredto present a slightly cleaner appearance to the studio.

A few more alterations and I will be finished.  For this year.

No comments: